Načítám...

Zpravodaj





Zpravodaj 2018

Zpravodaj 2018/4 Zobrazit

Zpravodaj 2018/4

Plenární schůze Sisyfa 19. září 2018 (Aneta Pierzynová), Opustil nás Luděk Pekárek (Lukáš Jelínek), Životopis s příběhy a vzpomínkami (21. června 2016) (Luděk Pekárek), QEDcon - 8. ročník největší skeptické konference (Claire Klingenberg)
Čt 17. 1. 2019 Přečíst
Zpravodaj 2018/3 Zobrazit

Zpravodaj 2018/3

Biorezonance: Špatná biologie, špatná fyzika a špatná věda (Jelena Lenka Příplatová); Dvě reportáže z účasti skeptiků na Veletrhu vědy (Claire Klingenberg, Aneta Pierzynová); Výzva německých skeptiků: 50 000 EUR za identifi kaci tří homeopatik (Martin Bloch); Pátek třináctého je fenomén, vychází z magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují, říká v rozhovoru pro Aktuálně.cz místopředseda Sisyfa Leoš Kyša (Zuzana Hronová); Je amalgám bezpečný? Česká stomatologická komora vyvrací „zaručené“ informace (Ludmila Hamplová); Jak jsem se stal skeptikem (Amardeo Sarma)
So 1. 9. 2018 Přečíst

 

 

Starší vydání zpravodaje

 

 Zpravodaje Sisyfa ke stažení (formát PDF)

Kam dál?

Kladno - 8. června 2010 Zobrazit

Kladno - 8. června 2010

Pozvánka na přednášku KONEC SVĚTA Konec světa , fenomén, který přitahuje pozornost mas, vzbuzuje ...
Po 17. 5. 2010 Přečíst
Bronzový bludný balvan za rok 1999 - Arthuru Bolsteinovi Zobrazit

Bronzový bludný balvan za rok 1999 - Arthuru Bolsteinovi

Český klub skeptiků SISYFOS udělil výroční cenu za rok 1999 Bronzový Bludný Balvan Sisyfa v kategor...
So 27. 5. 2006 Přečíst
Kladno - 9. října 2012 Zobrazit

Kladno - 9. října 2012

Pozvánka na přednášku Klubu Sisyfos Esoterika na postupu! Skepticismus na ústupu? Přednáší Ing. P...
Pá 14. 9. 2012 Přečíst
Bronzový Bludný balvan 2010 - Dr. Raymond A. Moody jr. Zobrazit

Bronzový Bludný balvan 2010 - Dr. Raymond A. Moody jr.

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii je...
So 26. 3. 2011 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace