Načítám...

Zpravodaj





Zpravodaj 2018

Zpravodaj 2018/4 Zobrazit

Zpravodaj 2018/4

Plenární schůze Sisyfa 19. září 2018 (Aneta Pierzynová), Opustil nás Luděk Pekárek (Lukáš Jelínek), Životopis s příběhy a vzpomínkami (21. června 2016) (Luděk Pekárek), QEDcon - 8. ročník největší skeptické konference (Claire Klingenberg)
Čt 17. 1. 2019 Přečíst
Zpravodaj 2018/3 Zobrazit

Zpravodaj 2018/3

Biorezonance: Špatná biologie, špatná fyzika a špatná věda (Jelena Lenka Příplatová); Dvě reportáže z účasti skeptiků na Veletrhu vědy (Claire Klingenberg, Aneta Pierzynová); Výzva německých skeptiků: 50 000 EUR za identifi kaci tří homeopatik (Martin Bloch); Pátek třináctého je fenomén, vychází z magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují, říká v rozhovoru pro Aktuálně.cz místopředseda Sisyfa Leoš Kyša (Zuzana Hronová); Je amalgám bezpečný? Česká stomatologická komora vyvrací „zaručené“ informace (Ludmila Hamplová); Jak jsem se stal skeptikem (Amardeo Sarma)
So 1. 9. 2018 Přečíst

 

 

Starší vydání zpravodaje

 

 Zpravodaje Sisyfa ke stažení (formát PDF)

Kam dál?

Vliv znečištění ovzduší na zdraví obyvatel - PROGRAM TEPLICE Zobrazit

Vliv znečištění ovzduší na zdraví obyvatel - PROGRAM TEPLICE

Pánevní oblasti severních Čech byly koncem osmdesátých let považovány za jednu z nejvíce znečištěný...
Po 29. 1. 2007 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan za rok 2003 - Ing. Kokštein, MVDr. Prokop a Anatolij Iaguiiaev Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan za rok 2003 - Ing. Kokštein, MVDr. Prokop a Anatolij Iaguiiaev

Komise pro udělování bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii dru...
So 27. 5. 2006 Přečíst

Gaia

Gaia je postmoderní označení celé Země nebo alespoň její biosféry, chápané jako živá bytost resp. su...
Čt 6. 9. 2007 Přečíst
Pátečníci - společenskovědní sekce Sisyfa Zobrazit

Pátečníci - společenskovědní sekce Sisyfa

Pátečníci je zažité označení účastníků pravidelných setkání - členů i nečlenů (hostů a příznivců) - ...
Po 21. 5. 2007 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace