Načítám...

Bronzový Bludný balvan za rok 2003 - ing. Vlastimil Žert

Komise pro udělování bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii jednotlivců získává za rok 2003

bronzový Bludný balvan
ing. Vlastimil Žert
za burcování proti čárovým kódům a za objev jak jejich hrůzný vliv jednoduše eliminovat

Jsme obklíčeni čárovými kódy a v jejich negativním vyzařování se doslova topíme. Skandální odhalení jejich zhoubného vlivu sice není dílem ing. Žerta, ale německého dr. Budke Daega. Ing. Žertovi však patří neskonalý dík za šíření osvěty o tomto jevu v našich zemích a zejména pak za objev účinné, ve své prostotě geniální obrany proti této metle lidstva.

Čárové kódy jsou zloději energií. Sbírají všechny energie v okolí, a to nejen z jednotlivých zdrojů, jako například z elektrických pokladen, počítačů, šňůr, zásuvek, zářivek atd., které souhrnem vytvářejí patogenní elektromagnetický smog, ale i od dalších bratrských čárových kódů. Nakradenou energii pak vysílají trojcestnou radiační sítí do prostoru. Energie čárového kódu elektromagnetické povahy atakuje všechny lidské orgány, které oslabuje, rozlaďuje a mění krev z původní magnetické na převážně elektrickou.

Pro lepší pochopení uveďme: Normální hodnota bioenergie člověka je 75.000. V odstíněném bytě dosahovalo zatížení 1.200, hranice biologické únosnosti je 1.800. Když byly v bytě odstraněny dvě magnetické rotační spirály a zapojeny zase všechny obvyklé domácí spotřebiče, zatížení vzrostlo na 3.200 a bioenergie člověka klesla na 56.000. V odstíněném bytě byla radiace čárového kódu 50, v nezastíněném 1.300. Když se člověk postavil do středu kužele záření z čárového kódu, ztratil rázem energii 2.200. V potravinách poklesne jejich nutriční hodnota.

Například čárový kód "slavnostní polévky v sáčku" má energii 1100.

Působení energie na jednotlivé orgány:

arterioskleróza – radiační hodnota ČK ... 100
dýchací systém ................................... 100
páteř, klouby ...................................... 200
srdce a cévy ....................................... 300
zažívací systém .................................... 50
urogenitální systém ............................. 150
výměna látková ...................... ............ 100

Soustavu, v níž jsou energie měřeny, se nám nepodařilo zjistit. Informace jsme čerpali z časopisů Medium 2004/3, Phoenix 2004/3 a z knihy Zdravé bydlení 2 (Olomouc, Fontána 2003).

Signály laserového skeneru čtoucího čárový kód mají účinek ještě masivnější. Na vzdálenost desítek metrů zavřou auto tak, že nejde otevřít. To se stalo jednomu řidiči, který zaparkoval u lékárny a šel si koupit lék. Při odečítání kódu jeho léku u pokladny signál ze skeneru zablokoval bezpečnostní systém auta. Marně se pak odborníci snažili dokonalým a důkladným stíněním ochránit elektronický systém před těmito vlivy. Jejich marné pokusy upozornily na to, že se zde musí jednat o elektromagnetické záření se zcela jinými vlastnostmi, než mají běžné lehce odstranitelné Hertzovy elektromagnetické vlny. Lidem v blízkosti elektronické pokladny, v okruhu 15 – 20 m, signály skeneru dráždí nebo narušují normální funkce jejich vegetativní nervové soustavy, narušují biorytmy a funkce žláz s vnitřní sekrecí.

A jak se této hrůze bránit? Ing. Žert při zkoušení odstínění čárového kódu zjistil, že radiaci lze snížit zkratem a napadlo ho udělat zkrat co ”nejzkratší” - nakreslit čáru zleva doprava středem ohrožujících čárek! Na takto ošetřeném čárovém kódu se pak objevila radiační, oboustranná energie 13, když 10 je detekce nula, přičemž faktická nula prý v přírodě neexistuje.

A proto s každým nákupem doma na stůl a škrtejme, škrtejme, škrtejme, neboť dle ing. Žerta tím pomůžeme “člověku, rostlinám, psům, kočkám i dalším obyvatelům, kteří s námi sdílejí náš domov jako jsou pavouci, moli, roztoči…”.

Ruční domácí škrtání je však pracné. Proto ing. Žert navrhl, aby se čárové kódy škrtaly automaticky již při výrobě – což se již někde zavedlo.

Tudíž je zřejmé, proč nebylo myslitelné ing. Žerta škrtnout ze seznamu bludných laureátů.

fotogalerie

Kam dál?

Bronzový bludný balvan v kategorii družstev za rok 2017 - obhájci placaté Země Vladimír Bača a David Starosta za chrabrý vzdor heliocentrickému spiknutí Zobrazit

Bronzový bludný balvan v kategorii družstev za rok 2017 - obhájci placaté Země Vladimír Bača a David Starosta za chrabrý vzdor heliocentrickému spiknutí

Naši laureáti jsou internetoví věrozvěstové nové vlny vědeckotechnické retrorevoluce. Tomu nebudeme ...
Pá 23. 3. 2018 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - Dokonalá láska, s. r. o. Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev - Dokonalá láska, s. r. o.

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje stříbrný Bludný balvan za rok 2022 v kategorii družstev firmě Dokonalá Láska s. r. o. stříbrný Bludný balvan za rok 2022 za praktický důkaz toho, že Dokonalou Lásku lze vyjádřit i nevyjádřeným louhem či kadidlem.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Medicína založená na důkazech, isoprinosine a "Sdružení mikrobiologů, epidemiologů a statistiků" Zobrazit

Medicína založená na důkazech, isoprinosine a "Sdružení mikrobiologů, epidemiologů a statistiků"

Sdružení mikrobiologů, epidemiologů a statistiků (SMIS) zveřejnilo článek, kterým se dostává zcela na stranu pseudomedicíny, pseudovědy a dezinformací.
Ne 22. 5. 2022 Přečíst
Bronzový Bludný balvan za rok 2003 - firma Phoenix Zobrazit

Bronzový Bludný balvan za rok 2003 - firma Phoenix

Komise pro udělování bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii dru...
So 27. 5. 2006 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace