Načítám...

Zpravodaj





Zpravodaj 2018

Zpravodaj 2018/4 Zobrazit

Zpravodaj 2018/4

Plenární schůze Sisyfa 19. září 2018 (Aneta Pierzynová), Opustil nás Luděk Pekárek (Lukáš Jelínek), Životopis s příběhy a vzpomínkami (21. června 2016) (Luděk Pekárek), QEDcon - 8. ročník největší skeptické konference (Claire Klingenberg)
Čt 17. 1. 2019 Přečíst
Zpravodaj 2018/3 Zobrazit

Zpravodaj 2018/3

Biorezonance: Špatná biologie, špatná fyzika a špatná věda (Jelena Lenka Příplatová); Dvě reportáže z účasti skeptiků na Veletrhu vědy (Claire Klingenberg, Aneta Pierzynová); Výzva německých skeptiků: 50 000 EUR za identifi kaci tří homeopatik (Martin Bloch); Pátek třináctého je fenomén, vychází z magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují, říká v rozhovoru pro Aktuálně.cz místopředseda Sisyfa Leoš Kyša (Zuzana Hronová); Je amalgám bezpečný? Česká stomatologická komora vyvrací „zaručené“ informace (Ludmila Hamplová); Jak jsem se stal skeptikem (Amardeo Sarma)
So 1. 9. 2018 Přečíst

 

 

Starší vydání zpravodaje

 

 Zpravodaje Sisyfa ke stažení (formát PDF)

Kam dál?

Jak posoudit názor - skeptik začátečník

Ne 12. 3. 2017 Přečíst
VIII. Skeptikon, 17. až 19. června 2011 v Mikulově Zobrazit

VIII. Skeptikon, 17. až 19. června 2011 v Mikulově

Čas neuvěřitelně letí, máme za sebou už osmé mimopražské setkání skeptiků. Tentokrát se uskutečnilo...
St 20. 7. 2011 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2018 - Redakce časopisu Nová Regena Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2018 - Redakce časopisu Nová Regena

Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2018 získala Redakce časopisu Nová Regena za pravidelnou dávku nepravd, pseudověd a mýtů.
So 16. 3. 2019 Přečíst
Stříbrný Bludný balvan za rok 2003 - JUDr. Jan Hnilica Zobrazit

Stříbrný Bludný balvan za rok 2003 - JUDr. Jan Hnilica

Komise pro udělování bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii jed...
So 27. 5. 2006 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace