Načítám...

Stříbrný Bludný balvan za rok 2004 - firma SAFFRON sro.

Komise pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii jednotlivců získává za rok 2004

stříbrný Bludný balvan
firma SAFFRON sro.
Dolní Náměstí 32, Olomouc 772 00
za šíření unikátní technologie přeměny obyčejné vody v zázračnou Pí-vodu.

Pí-voda, pí-pivo, pí-pečivo, pí-zemědělství, pí-kosmetika, pí-olej, pí-medovina, pí-mýdlo. Už od roku 1992 se těmito pí-výrobky snaží pí-vodníci z-pí-tomět českou veřejnost. Žel se jim to daří měrou vrchovatou.

Firma Saffron, držitel české licence na výrobu pí-vody, dokázala už do svého obchodu zapojit 57 prodejců pí-výrobků v tzv. pí-centrech po celé republice, a dokonce přiměla pí-vovar Litovel k vaření pí-piva. (Čepuje se již ve 23 hospodách - viz http://www.pi-voda.cz)

Pí-voda je věru unikátní, převratný výtvor pro nové tisíciletí. Dá se snad jen přirovnat k tekutému kamenu mudrců. Vodu z vodovodu pod tlakem proženeme přístrojem LIFEENERGY, v němž je ukryto šest speciálních filtrů a hle – vyteče pí-voda.

Působením pí-mezonů má pí-voda jinou strukturu než obyčejná voda - tvrdí hlavní pí-vodník z firmy Saffron Ing. Miroslav Hansman. Zatímco v obyčejné vodě se molekuly shlukují do klastrů zhruba po šesti molekulách, v pí-vodě se molekuly shlukují do klastrů tvořených třemi molekulami a nejméně šedesát dní se tato nová struktura vody nezmění. Neovlivní ji ani uvaření kávy nebo grogu, prostě vůbec nic - pí-struktura stále drží. Předpokládáme, že i v moči.

Inu pí-voda dokáže báječné věci: upraví váhu nahoru či dolů, zvýší pohyblivost těla, upraví vylučovaní, zlepší hojení, prospívá při cukrovce a vysokém krevním tlaku. Podle ing. Hansmana má dokonce takové účinky, že když vodu pijí anorektičky - přibírají, aniž by jedly a zaléváním salátu pí-vodou, netřeba hnojit a dokonce ho lze pěstovat i několik let na stejném místě. (Viz též kniha M. Hansman - V. Žert: "Voda pro zdravý životní styl")

A co je vůbec nejlepší: pí-voda zvyšuje energetický přenos kosmické a zemské energie přes lidský organismus. (Čímž by si pí-jáci mohli i do palivové nádrže výhodně načůrat - aby se ta kosmická energie opravdu dobře využila.)

Vědci však zlomyslně tvrdí, že filtrace má na strukturu vody takový vliv jakou má plácačka na mouchy na zabití slona. V klastrech je totiž desetkrát víc molekul vody než tvrdí pí-vodníci. Přičemž kolem 70 % molekul je vázaných v klastrech, připomínajících pidiledovce - zbytek je volná voda. Klastry mají kratičké trvání několik pikosekund. Pak se rozpadnou a ze všech molekul vody vznikají nové klastry. Pokud by klastry měly jen tři molekuly vody, snížil by se bod varu pod 0 stupňů Celsia. Takže bychom se všichni vesele vařili a místo krve bychom měli jakýsi plyn. Na listech řepy bychom mohli vařit, ale to by bylo zbytečné, protože při pití pí-vody i anorektičky hnusně tloustnou, takže k čemu maso, k čemu zelenina, když už máme pí-vodu.

A nakonec dobrá rada: Chytnou-li vás za volantem policajti, že jste vy-pí-l čtyři pí-va, tak jim řekněte: "to ale byla pí- pí- pí- pí-va z pí-vody a proto nejsem o-pí-lý, nýbrž jen až po okraj nalitý kosmickou energií". A jestli jim náhodou zrovna dochází benzín... tak byste jim mohl...

fotogalerie

Kam dál?

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Karel Nejedlý Zobrazit

Zlatý Bludný balvan v kategorii jednotlivců za rok 2020 - Karel Nejedlý

Karel Nejedlý za metodu RUŠ, její neúnavnou a letitou propagaci, jakož i za zneužívání odborných pojmů z oblasti psychologie a fyziky.
Út 27. 7. 2021 Přečíst
Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Daniela Kovářová Zobrazit

Zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců - JUDr. Daniela Kovářová

Český klub skeptiků Sisyfos uděluje zlatý Bludný balvan za rok 2022 v kategorii jednotlivců JUDr. Daniele Kovářové za nenormální právní guláš uvařený nad doutnajícími ostatky rodinného práva.
Pá 12. 5. 2023 Přečíst
Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - kolektiv autorů knihy Achillovy paty evoluce Zobrazit

Bronzový Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 - kolektiv autorů knihy Achillovy paty evoluce

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS oznamuje, že v kategorii družstev za rok 2021 získává bronzový Bludný balvan kolektiv autorů knihy Achillovy paty evoluce v čele s překladatelem a autorem české předmluvy Liborem Votočkem za roszáhlý multioborový příspěvek unikátní disciplíně negativní evoluční teorie.
Pá 27. 5. 2022 Přečíst
Bludný balvan za rok 2023 v kategorii kosmologie - RNDr. Václav Vavryčuk, DrSc. Zobrazit

Bludný balvan za rok 2023 v kategorii kosmologie - RNDr. Václav Vavryčuk, DrSc.

Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii kosmologie za rok 2023 získává Bludný balvan RNDr. Václav Vavryčuk, DrSc, za neúnavné boření mylných představ ve fyzikální kosmologii, zejména za propagaci nových neotřelých pohledů na reliktní záření a speciální teorii relativity.
Po 20. 5. 2024 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace